Over ons

Van Welzenes Makelaars & Taxateurs is een no-nonsense makelaarskantoor in Utrecht met een doelgerichte en persoonlijke instelling. Wij zijn zowel pand als klant gericht. Met onze jarenlange ervaring in Utrecht en omstreken staan wij voor u klaar voor uw aankoop, verkoop, beleggingen, taxaties en hypotheken.

Voor meer informatie of een nadere kennismaking komen wij graag met u in contact. Als u hier uw gegevens invult, dan bellen wij u terug wanneer het u uitkomt.

Martijn van Welzenes

Ik ben Martijn van Welzenes, ondernemer en eigenaar van Van Welzenes Makelaars een jong, integer en professioneel makelaarskantoor.

Passie

Mijn passie voor steentjes en waarderen van vastgoed komt voort uit de dynamiek die het vak met zich meebrengt. Iedere dag is anders. Elk object is uniek en elk verhaal achter de persoon en het vastgoed zijn elke keer weer fascinerend. Dit vraagt om uiterst flexibele en integere aanpak. Deze diversiteit maakt dat ik elke opdracht met volle enthousiasme aanpak en tot een goed einde volbreng.

Aanpak

In mijn werk als makelaar, adviseur en taxateur komen uiteenlopende facetten bijeen, zoals juridische en fiscale aspecten, maar ook bouwkundig advies of de onderhandelaar en niet te vergeten het menselijke aspect wat bij elke opdracht centraal staat. Door mijn generalistische kijk als persoon en mijn specialistische aanpak op mijn vakgebied heb ik de juiste mix om elke opdracht en vraagstuk te volbrengen.

Luisteren

Ik werk vanuit de kernwaarde “Klant is Koning”. Daarbij is luisteren dé kern van goede communicatie. Luisteren is een tweede natuur voor me, daardoor kan ik snel een verdieping maken, en zo de juiste aspecten van elk vraagstuk uit kristalliseren om voor u het meest maximale te kunnen betekenen.

Jezelf zijn

“Gewoon jezelf zijn” dat is mijn motto. We leven in een maatschappij waar alles snel moet en waar we de essentie van het leven soms aan ons voorbij laten gaan. Dit heeft zakelijk weer tot gevolg dat men zichzelf soms ten koste van anderen verrijkt. Ik geloof dat elke opdracht haalbaar is en dat elk vraagstuk beantwoord kan worden, maar niet per se ten koste van anderen. Ik zal dus elke opdracht of vraagstuk vanuit een onafhankelijke positie benaderen en deze op een professionele en integere manier uitvoeren.

Onze aanpak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij uw verkoop- en/of aankoopplannen? Of misschien zoekt u een taxateur?

Wij komen graag een keer kennis maken om uw plannen te bespreken

Confidental Infomation